Teambuilding

Teambuilding

 

Organizam programe de teambuilding pentru companii si grupuri de persoane interesate. Adaptam oferta noastra de teambuilding la cerintele specifice ale clientilor. Avem in echipa psihologi si instructori airsoft cu ajutorul carora realizam observatii ale interactiunii echipelor in timpul jocului de airsoft, realizam evaluarea punctelor slabe si punctelor forte atat ale echipei cat si a participantilor individual.

Combinam jocul de airsoft cu obiective strategice pentru resurse umane.

Putem organiza astfel de program de teambuilding la locatia clientului sau o locatie la sugestia noastra, potrivita pentru jocul de airsoft.

Jocul de airsoft poate solicita latura competitiva intr-o echipa, creativa, strategica, cooperativa, in functie de dorintele clientului. Este un joc care poate stimula participantii sa-ti depaseasca limitele fizice si psihice. Airsoft poate de asemenea stimula respectarea instructiunilor primite, cooperarea in echipa, comunicarea eficienta si concentrarea pe rezultat. Nivelul de dificultate poate fi ajustat in functie de dorintele clientului. 

Pentru o oferta personalizata ne puteti contacta la:

+40364738759 sau la:
events@k-airsoft.ro